logo
Reklámdekorációs alapanyagok
MACtac fóliák, PVC lemezek, Ongrofoam, Ongrodur, akril, habkarton, kartonplast, vasalható fólia...
+36 30 900 5202
+36 30 900 5202
 
  ONGROFOAM

A habosított pvc egyike, a legsokoldalúbban felhasználható anyagoknak, kiváló hang és hõszigetelõ tulajdonságai miatt nemcsak a reklám, hanem az ipari, építõipari felhasználása is jelentõs.
A reklám területén a használata nagyon elterjedt, információs táblák, cégtáblák, displayek, üzleti dekorációk, kiállítási standok, megállító táblák, vizuális információs rendszerek készítéséhez, de fényreklámok gyártásakor hátlapként is kiválóan alkalmazható.
Legnagyobb elõnyük a könnyû súly, a könnyû megmunkálhatóság és a viszonylag olcsó ár. Nagyon fontos tulajdonságuk, hogy önkioltók, alacsony a vízfelvételük, vegyi anyagokkal szemben ellenállók, a fehér színû uv stabil, tehát kültéren is alkalmazható. A nyolc féle színben kapható színes anyagok beltéri felhasználása javasolt.
A hazai gyártású, ongrofoam márkanevû habosított pvc lemez a legjobb minõségûek közé tartozik, finom sruktúrájú felülete miatt is nagyon kedvelt.

 
         
   

 
ONGROFOAM AYTU és AXTU
     

Alacsony sûrûségû, szabadon habosított, fedett, kemény, fehér PVC lemez, egyik oldalon PE fóliával. Kültéri, UV stabil. Nehezen éghetõ, önkioltó.

Megfelel a mûanyagokra vonatkozó nemzeti tûzállósági elõírásoknak.

Minden fém- és faiparban használt általános szerszámmal könnyen megmunkálható.

Jellemzõ rá az alacsony vízfelvétel és a vegyi anyagokkal szembeni ellenállóság.

Plotterfóliás dekoráláshoz, digitális és szitanyomáshoz, festéshez, kiállítás építéshez egyaránt használható.

Vastagságok:
1,2mm, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 19 mm.

Táblaméretek:
A különbözõ vastagságok elérhetõ táblaméreteirõl lásd az árlistát.

Habosított PVC táblák

         
    ONGROFOAM  AHTN  
         
      Alacsony sûrûségû színes lemez, beltéri felhasználásra.

Nem UV stabil. Egyéb tulajdonságaiban megegyezik az AYTU és az AXTU lemezekkel.

Vastagságok: 3 mm.

Táblaméretek: 3050 mm. x 1560 mm.

 
        
 
ONGRODUR
   
  ONGRODUR–I  kémiailag ellenálló
 
  Az ONGRODUR–I típusú kemény PVC lemezek alkalmazási köre rendkívül széles. A termékek hõformázhatóak, vághatóak, hajlíthatóak, hegeszthetõek, laminálhatóak és nyomtathatóak Minden típus ellenáll a legtöbb kémiai vegyületnek szobahõmérsékleten. Az I típus beltéri és kültéri kivitelben is elérhetõ. Termékeink nehezen éghetõek, önkioltóak, megfelelnek a mûanyagokra vonatkozó különbözõ nemzeti tûzállósági elõírásoknak. Lemezeink felületvédelmét kérésre egyoldali védõfóliázással biztosítjuk.

Elõnyei: kiváló vákuumformázási tulajdonság, ütésállóság, kedvezõ mechanikai tulajdonságok, ellenáll a vegyi anyag hatásainak
   
  ONGRODUR–AT  univerzális felhasználás
 
  Az ONGRODUR–AT transzparens kemény lemez. Kiváló fényáteresztõ képességekkel rendelkezik, mindkét oldala fóliával bevont.
A termék ellenáll a korróziónak, formázható illetve hidegen és melegen is hajlítható. Termékeink önkioltóak, nehezen éghetõek, megfelelnek a mûanyagokra vonatkozó különbözõ nemzeti tûzállósági elõírásoknak. A lemezek javasolt felhasználási területei: reklám felületek, sign making, ipar.

Elõnyei: költséghatékony, könnyû feldolgozhatóság, önkioltó, alacsony vízfelvétel, vegyi anyagokkal szemben ellenálló, idõjárásálló
 
Alkalmazási területek:
jelzõ és irányító táblák, kiállítási falak, POS vitrinek és állványok, fotó és poszter védõk, alkatrészek és védõburkolatok gyártása erõs korróziónak kitett ipari környezetben, falburkolás, szendvicspanelek, beltéri dekoráció, stb
   
   
   
 
Akril ( Akrilüveg, "plexi")    
   
 Az akril (PMMA), vagy közismertebb nevén a "plexi", talán a 
leggyakrabban használt anyag a reklámdekorációs területen.
Az alkotó ember számára vonzó tulajdonságokkal rendelkezik: könnyen megmunkálható,
jól ragasztható, uv stabil, kitûnõek az optikai és hõformázási 
tulajdonságai.
 
  Fényáteresztõ képessége jobb, mint a hagyományos üvegé, kiválóan alkalmas "élvilágító" táblák gyártásához.
Az akril természetes formában színtelen, de színezhetõ rendkívül széles színtartományban és árnyalatban, a tervezõk, építészek, reklámdekorációs szakemberek különféle igényei szerint. 
   
Kiválóan alkalmas világító reklámtáblák, cégtáblák, emblémák, displayek, plasztikus betûk és betûkivágások, prospektustartó állványok készítésére, kiállításépítéshez, belsõ és külsõ építészeti munkákhoz.
 
   
  
   
 

 

Polipropilén   
   

 

A polipropilén lemezek toxikus anyagokat nem tartalmaznak, környezetbarát,  halogénmentes és újrahasznosítható anyagok.


Az ebbõl készült termékek élelmiszeripari felhasználásra is alkalmasak, víz és zsírállóak.

Kiválóan stancolható és hajtható, így könnyen készíthetõ belõle bármilyen doboz, tasak, mappa, reklámajándék ill. annak dekoratív csomagolása. Szitázható ill. tamponnyomáshoz is alkalmazható.

Széles szín, vastagság  és felület választéka kedvelté teszi a csomagolóiparban, de más, reklámdekorációs kihívásoknak is megfelel. Jól használható még a belsõépítészetben és a kiállítás építés területén is.

 
   
Az Akylite könnyen kezelhetõ, sima felületû, nyomtatható, fehér, méhsejtszerkezetes légkamrás polipropilén lemez, erõsebb az eddigi anyagoknál, jó alternatívája a papír borítású habkarton anyagoknak.   

Táblaméret: 1.600 x 1.200 mm.

Vastagság: 2,5 mm. - 3,0 mm.

 

 

 

wlink